In het stukje over de camping en het chaletpark is het al genoemd. Het pannenkoeken restaurant is gestart door Mart en Rieke van Nieuwenhuizen. Ook alweer een echt familiebedrijf in De Heen.

De ontwikkeling en uitbreiding van het restaurant is in goede handen van Frans die samen met zijn gezin het ouderlijkhuis bewoont. Tegenwoordig is er een mooie serre aangebouwd waar ook feesten gegeven kunnen worden en een prachtig binnen terras. De broers Frans en Maries staan nog altijd achter het fornuis hun beroemde pannenkoeken te bakken, maar voor de niet pannenkoeken liefhebbers is er ook genoeg wat op de kaart staat, heerlijk en van hoge kwaliteit, bij alles wat er geserveerd wordt. Zonder twijfel de beste pannenkoeken. Gasten komen niet alleen vanuit de regio maar ook vanuit Belgie hier speciaal voor naar toe. Een mooie speeltuin, kinderboerderij en minigolfbaan maakt het ook zeker voor kinderen een compleet feest.

Tijdens de wintermaanden is het restaurant beperkt geopend.

Krijg je trek? kijk eens op de website voor de openingstijden, mogelijkheden en het menu. www.pannenkoekenboerderijdeuitwijk.nl